binnenbreed

Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Bij een plaats waar gasten in een ontspannen setting kunnen overleggen én de beschikking hebben over faciliteiten die het verschil kunnen betekenen, zoals beamer, geluidsinstallatie en draadloze internettoegang.

Wij hebben in het centrum van Zeist een prachtige zaal achter de zaak met een eigen ingang aan de Jagerlaan. Parkeren kunt u volop in de achtergelegen parkeergarage. De zaal is uitstekend geschikt voor vergaderingen, seminars, trainingen en bedrijfsborrels. Tafels kunnen in diverse opstellingen worden geplaatst en heeft een capaciteit voor 20-120 personen.

Onze  multifunctionele zaal is  sfeervol ingericht en biedt toegang tot een wereld van bedieningsgemak – inclusief klimaatbeheersing en de optie om de lichtintensiteit in te stellen. Maar u profiteert ook van ruime parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals.

Wij hebben diverse arrangementen, neem contact met ons op voor een passende aanbieding. O.a. de volgende zaken zijn mogelijk:

•             koffie, thee en frisdranken

•             mineraalwater, vergadermints, pen en blocnote

•             flip-over met stiften

•             lunch

zaalcarre

SDC11982

SDC11979